Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian
Λαβή σβάρνας 14,25H-25MM

Λαβή σβάρνας 14,25H-25MM

 • Η λαβή ράγας είναι ένα καθολικό στοιχείο που επιτρέπει τη στερέωση και το τέντωμα ενός μουσαμά ή διχτυού. Μπορείτε να το στερεώσετε στο δάπεδο ή στις πλευρές του ρυμουλκούμενου και να το χρησιμοποιήσετε ως σταθερό σημείο αγκύρωσης για τη ζώνη που ασφαλίζε
Παραγωγός: Bozamet
0,49 €
0,40 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Λαβή σβάρνας 14,25H-25MM

0,49 €
0,40 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Η λαβή σανίδας είναι ένα απαραίτητο στοιχείο των ρυμουλκούμενων αυτοκινήτων, ειδικά εκείνων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά διαφόρων φορτίων. Η κύρια λειτουργία του είναι να διασφαλίζει την ασφαλή και ασφαλή στερέωση του μουσαμά πάνω από το φορτίο, κάτι που αποτελεί βασικό στοιχείο στη μεταφορά εμπορευμάτων. Η πλάκα ολίσθησης είναι συνήθως στερεωμένη στις πλευρές του ρυμουλκούμενου και επιτρέπει στο κάλυμμα να τεντώνεται ομοιόμορφα για να αποτρέψει τη μετατόπιση του φορτίου κατά την οδήγηση.

  Η στερέωση του μουσαμά με τη χρήση λαβής ράγας σάς επιτρέπει να αποφύγετε τυχαία ολίσθηση ή ζημιά στον μουσαμά κατά την οδήγηση. Αυτή η προστασία είναι σημαντική τόσο για την ασφάλεια του φορτίου όσο και για τους άλλους χρήστες του δρόμου. Η λαβή σανίδας για ένα ρυμουλκούμενο αυτοκινήτου δεν είναι μόνο στοιχείο εξοπλισμού, αλλά και βασικός παράγοντας που επηρεάζει την ασφάλεια και την άνεση της μεταφοράς εμπορευμάτων. Αξίζει να επιλέξετε αυτό το μοντέλο από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή και να ελέγχετε τακτικά την κατάστασή του για να διασφαλίζετε την αξιοπιστία και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια κάθε μεταφοράς.

  Παραγωγός
  Bozamet
  Κωδικός προϊόντος
  UT001284
  Παραγωγός
  μποζαμέτ
  Μοντέλο
  Λαβή σβάρνας
  αριθμός καταλόγου
  14.25
  Υψος
  25 mm
  Υλικό
  γαλβανισμένο ατσάλι
  pixel