Κιβωτια και ιμαντες μεταφορας

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 155

Εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο για τη μεταφορά των απαραίτητων αντικειμένων, τα πλαστικά κουτιά εργαλείων θα είναι η τέλεια λύση για εσάς . Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και ανθεκτικά στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι διαφοροποιημένες διαστάσεις και οι διάφορες επιλογές τοποθέτησης θα σας επιτρέψουν να ταιριάξετε το σωστό προϊόν με το τρέιλερ. Μπορούν να τοποθετηθούν π.χ. στη ράβδο έλξης ή κάτω από ένα ημιρυμουλκούμενο με υψηλό σασί.

κιβώτια εργαλείων

Κουτιά εργαλείων

Τα κουτιά εργαλείων θα εκτιμηθούν από όλους όσους θέλουν να έχουν τα πάντα στη διάθεσή τους. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα και την ευρυχωρία, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα απαραίτητα εργαλεία σε αυτά. Το εσωτερικό του κουτιού μπορεί να τακτοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, αφήνοντάς σας να αποφασίσετε πώς θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαμερίσματα, ράφια ή άλλα στοιχεία για να διαχωρίσετε ένα εργαλείο από το άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, θα κρατάτε πάντα την τάξη και τη γρήγορη πρόσβαση στα πιο απαραίτητα εργαλεία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μέγεθος των εργαλειοθήκης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στο κατάστημά μας έχουμε τόσο πολύ μεγάλες εργαλειοθήκες όσο και μικρότερες.



Κουτιά για ρυμουλκούμενα, λεωφορεία και ρυμουλκούμενα

Τα κιβώτια για ρυμουλκούμενα, λεωφορεία και ρυμουλκούμενα μπορούν να τοποθετηθούν ή να μεταφερθούν σε πολλά διαφορετικά μέρη. Στην περίπτωση ρυμουλκούμενων και ρυμουλκούμενων που δεν είναι ασφαλισμένα έναντι πρόσβασης από άλλα άτομα, είναι πολύ σημαντικό να είναι κλειδωμένα. Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον εξοπλισμό μέσα, επειδή είναι πάντα κλειδωμένος με ασφάλεια μέσα. Ένα κιβώτιο εργαλείων τοποθετημένο σε ρυμουλκούμενο ή ρυμουλκούμενο πρέπει επίσης να αντέχει σε διάφορες καιρικές συνθήκες, και συχνά επίσης σε λάσπη, νερό και χιόνι. Αυτό που είναι σημαντικό εδώ δεν είναι μόνο η σωστή κατασκευή, αλλά και η συναρμολόγηση στο τρέιλερ. Η καλύτερη λύση είναι οι γενικές λαβές που μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημά μας. Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κουτί θα είναι πάντα στη θέση του.

pixel