Ιμαντες μεταφορας

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 62

Γραμμές μεταφοράς

Μεταφέρετε ιμάντες με εντατήρα για τη στερέωση του φορτίου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για ρυμουλκούμενο , για ρυμουλκούμενο ή ως ιμάντες σύσφιξης για αποσκευές . Ως κατασκευαστής, διασφαλίζουμε την υψηλότερη επιμέλεια και ανθεκτικότητα που επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό GS TUV . Η ζώνη μεταφοράς που αγοράσατε στο κατάστημά μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προστασία μεταφοράς σε διεθνείς διαδρομές χάρη στη συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 12195-2. Στην προσφορά μας θα βρείτε ιμάντες πρόσδεσης με μήκος από 3 έως 10 μέτρα και αντοχή από 1 έως 5 τόνους. Η ασφάλιση του φορτίου με τη βοήθειά τους είναι πολύ εύκολη και άνετη. Πουλάμε τις ζώνες μεταφοράς μας με εντατήρα, που τους επιτρέπει να σφίγγονται σωστά σε λίγα μόνο λεπτά.

Γραμμές μεταφοράς

Ζώνες μεταφοράς από τον κατασκευαστή

Ζώνες μεταφοράς για τη στερέωση του φορτίου από Πολωνό κατασκευαστή με το απαιτούμενο πιστοποιητικό. Στο κατάστημά μας, πουλάμε νέες ζώνες μεταφοράς που παράγονται σε ένα δεδομένο ημερολογιακό έτος. Η ημερομηνία λήξης της σφεντόνας εξαρτάται από τη μέθοδο χρήσης και δεν ορίζεται στη νομοθεσία στην περίπτωση των πολυεστερικών ιμάντων. Ωστόσο, αξίζει να φροντίζετε τις ζώνες μεταφοράς σας και να τις αντικαθιστάτε αρκετά συχνά για να διασφαλίζετε την ασφάλεια του μεταφερόμενου φορτίου. Εκτεθειμένα σε μεγάλα φορτία, εκτεθειμένα σε βροχή, χιόνι ή πολύ δυνατό ήλιο και προστατεύουν αντικείμενα με αιχμηρά άκρα. Οι ζώνες μεταφοράς πρέπει να είναι στη σωστή κατάσταση και να έχουν πολύ υψηλή αντοχή για να ανταποκρίνονται στις εργασίες που έχουν τεθεί μπροστά τους. Τέτοιες ζώνες θα βρείτε στο κατάστημά μας. Η τιμή των ζωνών είναι πολύ ελκυστική γιατί είμαστε ο άμεσος κατασκευαστής τους. Για μεγαλύτερη οικονομία, παραγγείλετε ολόκληρο το σετ ταυτόχρονα και θα λάβετε επιπλέον έκπτωση.

Ιμάντες πρόσδεσης για στερέωση του φορτίου

Οι ιμάντες πρόσδεσης για τη στερέωση του φορτίου πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου φορτίου. Τα πιο σημαντικά είναι τρία ζητήματα: μήκος ζώνης, πάχος και ανθεκτικότητα. Το μήκος των ιμάντων πρέπει να είναι επαρκές για να καλύπτει ολόκληρο το φορτίο και να στερεώνει τους ιμάντες στους βραχίονες στερέωσης ή στους γάντζους, ώστε να διατηρείται τα μεταφερόμενα εμπορεύματα σε ένα μέρος. Το πλάτος των ζωνών μεταφοράς σχετίζεται με την αντοχή τους. Όσο πιο φαρδιές είναι οι ζώνες, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντοχή. Η ίδια η αντοχή του ιμάντα χωρίζεται σε δύο τιμές: αντοχή ιμάντα και αντοχή εφελκυσμού. Είναι πολύ σημαντικό αυτές οι τιμές να αντιστοιχούν στις δυνάμεις που θα δράσουν στους ιμάντες κατά τη μεταφορά. Οι ιμάντες συγκράτησης φθείρονται διαφορετικά ανάλογα με το τι δένουν, κάτι που αξίζει να λάβετε υπόψη κατά την αλλαγή της συχνότητας.

Ιμάντες μεταφοράς με εντατήρα

Εκτός από τον ίδιο τον ιμάντα μεταφοράς, καίρια σημασία έχει και ο εντατήρας. Πρέπει να επιλεγεί και να ταιριάζει με τη ζώνη με την οποία πρέπει να συνεργάζεται και να διατηρεί ακριβώς τις ίδιες παραμέτρους. Οι ιμάντες μεταφοράς πωλούνται συνήθως σε σετ με εντατήρα, ο οποίος λύνει το πρόβλημα της επιλογής του. Οι εντατήρες ιμάντα πρέπει να είναι ανθεκτικοί και άνετοι στη χρήση. Η σωστά διαμορφωμένη, μακριά λαβή διευκολύνει το σωστό τέντωμα των ιμάντων και μειώνει το χρόνο στερέωσης του φορτίου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ζώνες μεταφοράς με τους πιο άνετους εντατήρες της αγοράς που θα λειτουργήσουν σε κάθε περίσταση.
pixel