Δικτυα μεταφορας

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 18

Δίχτυα μεταφοράς για ρυμουλκούμενα που ασφαλίζουν το φορτίο από μετατόπιση ή πτώση. Κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό πλέγμα γύρω από το οποίο περνάει ένα ελαστικό κορδόνι στερέωσης πάχους 6 mm . Διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη - σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο τρέιλερ σας!

Δίχτυα μεταφοράς

Δίκτυα ασφαλείας μεταφορών

Για να ασφαλίσουμε σωστά τα εμπορεύματα που θέλουμε να μεταφέρουμε, πρέπει να γνωρίζετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε. Τα δίχτυα μεταφοράς είναι μια εξαιρετική λύση. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κανένα κορδόνι ή άλλες οικιακές θεραπείες δεν θα προστατεύουν τα μεταφερόμενα υλικά καθώς και τα προϊόντα που προορίζονται για αυτό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι αρκετά ελαστικά, επομένως μπορεί να καταστραφούν κατά την οδήγηση. Τα επαγγελματικά δίχτυα ασφαλείας μεταφοράς είναι εύκαμπτα, χάρη στα οποία μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στις αποσκευές που είναι φορτωμένες στο ρυμουλκούμενο. Τα εγκατεστημένα δίχτυα διασφαλίζουν ότι αυτό που πρόκειται να μεταφέρουμε θα προστατεύεται σωστά.


Τα δίχτυα ασφαλείας μεταφοράς δεν χρειάζεται να έχουν τις ίδιες διαστάσεις με το τρέιλερ σας. Οι εταιρείες που πωλούν δίχτυα ασφαλείας προσφέρουν διαφορετικά μεγέθη. Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του πλέγματος να επιλέξετε, χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των ειδικών μας που είναι διαθέσιμοι και περιμένουν επικοινωνία μέσω συνομιλίας, e-mail ή τηλεφώνου. Θα σας προτρέψουν και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο πλέγμα για τη μεταφορά σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα μεγέθη που έχουμε αυτή τη στιγμή προς πώληση.


Φορτώστε δίχτυα ασφάλισης

Τα δίχτυα ασφάλισης φορτίου από την Unitrailer είναι μια καινοτομία που είναι πλέον διαθέσιμη στο κατάστημά μας. Πρόκειται για δίχτυα πολυπροπυλενίου (PP) χωρίς κόμπους. Είναι ένα ανθεκτικό υλικό ανθεκτικό σε μηχανικές βλάβες, το οποίο επιτρέπει πολλά χρόνια χρήσης. Λόγω του ότι είναι κατασκευασμένα από ειδική ίνα, το βάρος τους είναι χαμηλό. Έτσι, η τοποθέτησή τους στο τρέιλερ δεν θα είναι πρόβλημα και διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό. Τα δίχτυα έχουν λαστιχένιο κορδόνι μεγέθους 6 mm, που διευκολύνει την προσάρτησή τους στο τρέιλερ. Έχουν έντονο πράσινο χρώμα, γι' αυτό και φαίνονται πάντα στα μεταφερόμενα υλικά. Στις άκρες χρησιμοποιήθηκε ειδικό χείλος για την ενίσχυση της αντοχής τους στο σημείο όπου εμφανίζονται πιο συχνά οι εκδορές. Το μέγεθος του ματιού είναι 45x45 mm . Εάν αναζητάτε δίχτυα στερέωσης φορτίου με μικρότερη απόσταση από πλέγμα, σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά KNOTT . Τα δίχτυα μεταφοράς KNOTT, που έχουμε στη συλλογή μας, είναι επίσης δίχτυα πολυπροπυλενίου. Είναι ιδανικά για την εξασφάλιση της μεταφοράς μεγαλύτερων υλικών. Η απόσταση ματιών στα δίχτυα μεταφοράς KNOTT είναι 35x35 mm .


Το πλεονέκτημα των διχτυών ασφαλείας για ρυμουλκούμενα είναι ότι τεντώνονται πολύ εύκολα, αλλά ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση, επιστρέφουν στο αρχικό τους μέγεθος και είναι τόσο εύκαμπτα όσο όταν πρωτοχρησιμοποιήθηκαν. Επιπλέον, είναι πολύ ανθεκτικά σε κάθε είδους έλξη, κρούσεις και ισχυρές οπισθέλξεις. Τα δίχτυα με σήμανση (PP) είναι επίσης ανθεκτικά στον παγετό, τη ζέστη, τη δυνατή βροχή, το χαλάζι και τις ακτίνες UV, χάρη στις οποίες ακόμη και οι πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μπορούν να τα καταστρέψουν. Η επιλογή των διχτυών μεταφοράς που διατίθενται στην αγορά είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα δίχτυ ασφάλισης φορτίου από δοκιμασμένο κατασκευαστή, το οποίο θα είναι πιο ανθεκτικό και επομένως θα διαρκέσει περισσότερο από το φθηνότερο, το οποίο μπορεί να σπάσει μετά από μία χρήση. Ποτέ δεν αγοράζουμε δίχτυα μεταφοράς από αναξιόπιστες πηγές, εάν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν για το οποίο πληρώσαμε θα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες λειτουργίες και τις προσδοκίες μας.


Προσφέρουμε τα προϊόντα μας με ειδικά καλύμματα που είναι αδιάβροχα, ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν ακόμη και σε ρυμουλκούμενο. Η συσκευασία είναι πολύ εύχρηστη και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Μετά από κάθε χρήση, μπορούν να κρυφτούν και να τοποθετηθούν στη σωστή θέση στο τρέιλερ, στο γκαράζ, στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Χάρη στο κάλυμμα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το πλέγμα δεν θα αλλοιωθεί.


Δίχτυα ασφαλείας για ρυμουλκούμενα

Τα δίχτυα ασφαλείας τρέιλερ της Unitrailer έχουν πολλές χρήσεις! Ιδανικό για τη μεταφορά σκούτερ, τετράτροχων ή σκαφών. Μπορούν να έχουν προστατευτική λειτουργία στις λιμνούλες ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προστασία στις σκάλες από μικρά παιδιά. Είναι επίσης χρήσιμα κατά τη μεταφορά χαλαρών υλικών όπως: άμμος, χαλίκι, πριονίδι, πέτρες. Θα ασφαλίσουν σωστά τα κοντέινερ, τα ποδήλατα και τα απορρίμματα κατασκευών. Τα δίχτυα ασφαλείας για ρυμουλκούμενα είναι μια ιδανική λύση για όποιον θέλει να ακινητοποιήσει ή να εμποδίσει την πρόσβαση σε ένα μέρος ή αγαθά. Όχι μόνο επειδή είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, αλλά και επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους και για τη μεταφορά διαφορετικών μεγεθών. Το αν μεταφέρουμε μεγάλες ή μικρές διαστάσεις δεν έχει σημασία, γιατί τα δίχτυα θα προσαρμοστούν μόνα τους στα φορτωμένα εμπορεύματα.


Η τοποθέτηση του διχτυού στο τρέιλερ είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Αρκεί να το τοποθετήσετε σε όλη την περίμετρο του τρέιλερ. Τα δίχτυα μεταφοράς για ρυμουλκούμενα , τα οποία θα ρυθμιστούν σωστά, θα εξασφαλίσουν ότι οι αποσκευές καλύπτονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταστραφούν και να μην κινούνται γύρω από το ρυμουλκούμενο κατά την οδήγηση. Το ξεδίπλωμα και η προσάρτηση του διχτυού μόνοι σας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το φορτίο σας είναι ασφαλισμένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χάρη στη χρήση διχτυού στο τρέιλερ, η μεταφορά των εμπορευμάτων θα είναι πολύ πιο ασφαλής και άνετη!

pixel