Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian
Μουσαμάς για το κάλυμμα τρέιλερ SOLID 250/2 H = 1400mm ΓΚΡΙ

Μουσαμάς για το κάλυμμα τρέιλερ SOLID 250/2 H = 1400mm ΓΚΡΙ

 • Μουσαμάς για το κάλυμμα του τρέιλερ SOLID 250/2 με ύψος 140cm. Γκρι χρώμα. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC με βάρος 500g/m2.
Παραγωγός: UNITRAILER
Χρώμα καλύμματος: szary
ΖΥΓΟΣ: 500g/m2
Υψος: 140 cm
234,29 €
188,94 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Μουσαμάς για το κάλυμμα τρέιλερ SOLID 250/2 H = 1400mm ΓΚΡΙ

234,29 €
188,94 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Μουσαμάς για το τρέιλερ SOLID 250/2, ύψους 140 cm

  Κάλυμμα κατάλληλο για το τρέιλερ SOLID 250/2 . Το ασορτί πλαίσιο πρέπει να έχει ύψος 140 cm στο υψηλότερο σημείο και αέτωμα κορυφή.

  Ο μουσαμάς είναι κατασκευασμένος από χοντρό, αδιάβροχο υλικό και η μακροχρόνια βροχόπτωση δεν θα προκαλέσει διαρροή του. Το σετ με τον μουσαμά περιλαμβάνει επίσης ένα ελαστικό κορδόνι με γάντζους που του επιτρέπει να τραβιέται γρήγορα προς τα πάνω.

  Ο μουσαμάς είναι εξοπλισμένος με ένα ανοιγόμενο πίσω μέρος , το οποίο διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων από το ρυμουλκούμενο. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε ολόκληρο τον μουσαμά για να φτάσετε στα μεταφερόμενα εμπορεύματα.

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώσετε τις δύο ζώνες που προστατεύουν το πίσω μέρος του μουσαμά από ανεπιθύμητη ανύψωση κατά την οδήγηση ή τη στάση. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίγετε αυτό το μέρος και να το βάλετε στην επάνω δοκό του πλαισίου. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του τρέιλερ, ακόμη και χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών. Είναι μια πολύ άνετη λύση που θα είναι χρήσιμη σε κάθε ταξίδι.

  Παραγωγός
  UNITRAILER
  Κωδικός προϊόντος
  UT004688
  Χρώμα καλύμματος
  szary
  ΖΥΓΟΣ
  500g/m2
  Υψος
  140 cm
  pixel