Σετ φώτων: Πίσω φανοί + Λαμπτήρες μαρκαδόρου Aspöck + Πλεξούδα 7 ακίδων Mantes 7m + ταχυσύνδεσμοι
Γρήγορη υποδοχή για φώτα κλιπ διπλού κλικ 12V
Ηλεκτρική πλεξούδα για το τρέιλερ 7 m - 7-PIN βύσμα 5-PIN μπαγιονέτα
Λάμπα μαρκαδόρου τρέιλερ Aspöck Flexipoint λευκό 0,5M/12V
Οπίσθια αριστερή λυχνία συνδυασμού για ρυμουλκούμενα Multipoint IV Aspöck
Πίσω δεξιά λυχνία συνδυασμού για ρυμουλκούμενα Aspöck Multipoint IV

Σετ φώτων: Πίσω φανοί + Λαμπτήρες μαρκαδόρου Aspöck + Πλεξούδα 7 ακίδων Mantes 7m + ταχυσύνδεσμοι

 • Ένα πλήρες σετ φωτισμού για ρυμουλκούμενα, συμπεριλαμβανομένων των πίσω φανών Aspöck Multipoint IV, των φώτων ένδειξης Aspöck Flexipoint, μιας δέσμης μήκους 7 μέτρων, ενός βύσματος 7 PIN, μιας υποδοχής Bayonet 5 PIN και συνδέσμων γρήγορης σύνδεσης.
Παραγωγός: UNITRAILER
Βύσμα: 7 PIN
58,99 €
47,57 € Καθαρή τιμή
σώνεις 9.43% (6.14), αγορά σε ένα σετ.
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σετ φώτων: Πίσω φανοί + Λαμπτήρες μαρκαδόρου Aspöck + Πλεξούδα 7 ακίδων Mantes 7m + ταχυσύνδεσμοι

58,99 €
47,57 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Περιλαμβάνεται

  Σετ φώτων με ηλεκτρική εγκατάσταση για τρέιλερ 7 PIN

  Ένα πλήρες σετ φωτισμού τρέιλερ, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να διασφαλιστεί ο σωστός φωτισμός. Συμβατό με τους περισσότερους τύπους ρυμουλκούμενων από γνωστούς κατασκευαστές. Τα ενσωματωμένα πίσω φώτα και τα φώτα σήμανσης εγγυώνται εξαιρετική ορατότητα σε διάφορες συνθήκες δρόμου. Τα εξαρτήματα του κιτ είναι ανθεκτικά στη βροχή, το χιόνι, τις ακραίες θερμοκρασίες και άλλες καιρικές συνθήκες, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε οχήματα που αποθηκεύονται σε εξωτερικούς χώρους. Κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας, οι λαμπτήρες και η ηλεκτρική ζώνη χαρακτηρίζονται από σημαντική αντοχή και αξιοπιστία.

  Στοιχεία συνόλου:

  • 1x Πίσω φανός ASPOCK Multipoint IV Απομένουν 6 λειτουργίες
  • 1x Πίσω φανός ASPOCK Multipoint IV 6 λειτουργιών, δεξιά
  • 2x λευκός λαμπτήρας ASPOCK Flexipoint με ανακλαστήρα και καλώδιο 0,5 m
  • 1x 7 PIN βύσμα - ανθεκτικό στο πιτσίλισμα, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στις μηχανικές βλάβες
  • 1x δέσμη Mantes, μήκους 7 m
  • 2 x Bayonet 5 PIN υποδοχή
  • 2x γρήγοροι σύνδεσμοι για λαμπτήρες σήμανσης επιτρέπουν τη σπονδυλωτή σύνδεση των λαμπτήρων σήμανσης στη δέσμη με ένα κλικ

  Πίσω συνδυαστικά φώτα ASPOCK Multipoint IV, 6 λειτουργιών αριστερά + δεξιά

  Οι συνδυαστικοί λαμπτήρες της ASPOCK παρέχουν ολοκληρωμένες λειτουργίες πίσω φωτισμού. Είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση στη δεξιά και αριστερή πλευρά, έχουν ευρωπαϊκή έγκριση και στεγανότητα IP64.

  Λυχνία πολλαπλών σημείων IV, αριστερά, με υποδοχή μπαγιονέτ 5 PIN. Εξοπλισμένο με φως θέσης, φλας, φως πλαϊνής πλάκας, φως φρένων, φως ομίχλης και ανακλαστικό τρίγωνο.

  Λυχνία πολλαπλών σημείων IV, δεξιά, με υποδοχή μπαγιονέτ 5 PIN. Εξοπλισμένο με φως θέσης, φλας, φως πινακίδας κυκλοφορίας, φως φρένων, φως οπισθοπορείας και ανακλαστικό τρίγωνο.

  Λαμπτήρες μαρκαδόρου Aspöck Flexipoint

  Αυτοί οι λαμπτήρες λειτουργούν ως λευκός μπροστινός ανακλαστήρας και είναι ιδανικοί μεταξύ άλλων για: για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων. Η λάμπα διαθέτει καλώδιο 0,5 μέτρων και λαμπτήρα μίας λειτουργίας.

  Ηλεκτρική εγκατάσταση για τρέιλερ

  Η ηλεκτρική πλεξούδα μήκους 7 μέτρων της πολωνικής εταιρείας Mantes είναι εξοπλισμένη με βύσμα Bayonet 5 ακίδων. Το κύριο καλώδιο με διατομή πυρήνα 0,5 mm² εγγυάται αποτελεσματική αγωγιμότητα. Το σετ περιλαμβάνει επίσης βύσμα 7 ακίδων, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στις μηχανικές βλάβες. Με τη χρήση καλωδίων υψηλής ποιότητας και αδιάβροχων βυσμάτων, η ηλεκτρική εγκατάσταση Mantes διασφαλίζει μια σταθερή και ασφαλή σύνδεση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοπιστία του συστήματος.

  Παραγωγός
  UNITRAILER
  Κωδικός προϊόντος
  UT005011
  Βύσμα
  7 PIN
  pixel