Σετ φώτων: Πίσω φανοί + φανοί μαρκαδόρου Aspöck + Πλεξούδα 7 ακίδων Mantes 4m + ταχείς σύνδεσμοι
Γρήγορη υποδοχή για φώτα κλιπ διπλού κλικ 12V
Καλώδιο 7 ακίδων 4 m - βύσμα μπαγιονέτα 7 ακίδων 5 ακίδων Mantes
Λυχνία ένδειξης τριών λειτουργιών ASPOCK Superpoint II με καλώδιο UNIVERSAL
Οπίσθια αριστερή λυχνία συνδυασμού για ρυμουλκούμενα Multipoint IV Aspöck
Πίσω δεξιά λυχνία συνδυασμού για ρυμουλκούμενα Aspöck Multipoint IV

Σετ φώτων: Πίσω φανοί + φανοί μαρκαδόρου Aspöck + Πλεξούδα 7 ακίδων Mantes 4m + ταχείς σύνδεσμοι

 • Ένα πλήρες σετ φωτισμού για ρυμουλκούμενα, συμπεριλαμβανομένων των πίσω φανών Aspöck Multipoint IV, των φώτων σήμανσης Aspöck Superpoint II, μιας δέσμης μήκους 4 μέτρων, ενός βύσματος 7 PIN, μιας υποδοχής Bayonet 5 PIN και συνδέσμων γρήγορης σύνδεσης.
Παραγωγός: UNITRAILER
60,99 €
49,19 € Καθαρή τιμή
σώνεις 10.48% (7.14), αγορά σε ένα σετ.
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σετ φώτων: Πίσω φανοί + φανοί μαρκαδόρου Aspöck + Πλεξούδα 7 ακίδων Mantes 4m + ταχείς σύνδεσμοι

60,99 €
49,19 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Περιλαμβάνεται

  Σετ φώτων με ηλεκτρική εγκατάσταση για τρέιλερ 7 PIN

  Ένα πλήρες κιτ φωτισμού τρέιλερ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την παροχή επαρκούς φωτισμού. Ταιριάζει στους περισσότερους τύπους ρυμουλκούμενων που παράγονται από γνωστούς κατασκευαστές. Το σετ περιλαμβάνει ενσωματωμένα πίσω φώτα και φώτα σήμανσης, τα οποία εγγυώνται εξαιρετική ορατότητα σε διάφορες συνθήκες δρόμου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του σετ είναι ανθεκτικά στη βροχή, το χιόνι, τις ακραίες θερμοκρασίες και άλλες δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το σετ ιδανικό για χρήση σε οχήματα που αποθηκεύονται σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στη χρήση εξαρτημάτων υψηλότερης ποιότητας, το σετ εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία τόσο των λαμπτήρων όσο και ολόκληρου του συστήματος φωτισμού.

  Στοιχεία συνόλου:

  • 1x Πίσω φανός Aspöck Multipoint IV Απομένουν 6 λειτουργίες
  • 1x Πίσω φανός Aspöck Multipoint IV 6 λειτουργιών, δεξιά
  • 2x Λυχνία ένδειξης Aspöck Superpoint II
  • 1x 7 PIN βύσμα - ανθεκτικό στο πιτσίλισμα, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στις μηχανικές βλάβες
  • 1x δέσμη Mantes, μήκους 4 m
  • 2 x Bayonet 5 PIN υποδοχή
  • 2x γρήγοροι σύνδεσμοι για λαμπτήρες σήμανσης επιτρέπουν τη σπονδυλωτή σύνδεση των λαμπτήρων σήμανσης στη δέσμη με ένα κλικ

  Πίσω συνδυαστικά φώτα ASPOCK Multipoint IV, 6 λειτουργιών αριστερά + δεξιά

  Οι συνδυαστικοί λαμπτήρες της ASPOCK παρέχουν ολοκληρωμένες λειτουργίες πίσω φωτισμού. Είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση στη δεξιά και αριστερή πλευρά, έχουν ευρωπαϊκή έγκριση και στεγανότητα IP64.

  Λυχνία πολλαπλών σημείων IV, αριστερά, με υποδοχή μπαγιονέτ 5 PIN. Εξοπλισμένο με φως θέσης, φλας, φως πλαϊνής πλάκας, φως φρένων, φως ομίχλης και ανακλαστικό τρίγωνο.

  Λυχνία πολλαπλών σημείων IV, δεξιά, με υποδοχή μπαγιονέτ 5 PIN. Εξοπλισμένο με φως θέσης, ένδειξη, φως πινακίδας κυκλοφορίας, φως φρένων, φως οπισθοπορείας και ανακλαστικό τρίγωνο.

  Λάμπες σήμανσης Aspöck Superpoint II καθολικές

  Η γενική λυχνία σήμανσης Superpoint II, τοποθετημένη σε ελαστικό βραχίονα, είναι συμβατή τόσο με τη δεξιά όσο και με την αριστερή πλευρά του οχήματος. Εξοπλισμένη με καλώδιο μήκους 1 μέτρου, η λάμπα λειτουργεί ως μπροστινό φως μαρκαδόρου (λευκό), πλαϊνό φως (κίτρινο) και πίσω φως δείκτη (κόκκινο). Η χρήση λαμπτήρων σήμανσης αυξάνει σημαντικά την ορατότητα του οχήματος, γεγονός που διευκολύνει τους άλλους οδηγούς να εκτιμήσουν τη θέση, το πλάτος και την κατεύθυνση διαδρομής του. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια, ειδικά όταν η ορατότητα είναι κακή ή όταν οδηγείτε τη νύχτα.

  Ηλεκτρική εγκατάσταση για τρέιλερ

  Η ηλεκτρική ζώνη μάρκας Mantes, μήκους 4 μέτρων, διαθέτει βύσμα Bayonet 5 ακίδων. Το καλώδιο με διατομή αγωγού 0,5 mm² προσφέρει αποτελεσματική αγωγιμότητα. Το σετ περιλαμβάνει επίσης βύσμα 7 ακίδων, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στις μηχανικές βλάβες. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας σε καλώδια και αδιάβροχα βύσματα εξασφαλίζει μια ανθεκτική και ασφαλή σύνδεση, η οποία αυξάνει σημαντικά την αξιοπιστία ολόκληρης της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

  Παραγωγός
  UNITRAILER
  Κωδικός προϊόντος
  UT005006
  pixel