Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian

Κουτιά οροφής

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 12

Τα κουτιά οροφής είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν έχετε πολύ χώρο μέσα στο όχημά σας. Μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε ως ένα δεύτερο πορτμπαγκάζ , στο οποίο μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα ψώνια, καρότσι, αθλητικό εξοπλισμό ή αποσκευές. Εξοικειωθείτε με τον κατάλογο των διαθέσιμων κουτιών και επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο για το όχημά σας. Σε εμάς θα βρείτε κουτιά οροφής διαφόρων μεγεθών από τους κατασκευαστές Thule , Amos και Westfalia . Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για εμάς - επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ποδήλατο μεταφοράς για τον κοτσαδόρο

Κουτιά οροφής για όλους

Κάθε προϊόν που προσφέρουμε χαρακτηρίζεται από άριστη ποιότητα, ώστε η άνεση χρήσης να είναι δυνατή για πολλά χρόνια. Όταν αποφασίζετε για την επιλογή των κιβωτίων οροφής, να έχετε κατά νου ότι πρέπει να ταιριάζουν με τη σχάρα οροφής σας. Εσείς αποφασίζετε αν θέλετε το κουτί σας να είναι φαρδύ και μεγαλύτερο ή πιο στενό και μακρύτερο. Κάθε προϊόν μας είναι τοποθετημένο στη σχάρα οροφής ή στις δοκούς στήριξης οροφής του αυτοκινήτου. Τα προσφερόμενα προϊόντα είναι ποικίλης χωρητικότητας από 300 έως 500 λίτρα, οπότε κατά την αγορά βεβαιωθείτε σε τι θα το χρησιμοποιήσετε.

Αν είστε λάτρης των βουνών και αγαπάτε το σκι, σας προτείνουμε στενότερα και μακρύτερα κουτιά. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να χωρέσετε σε αυτό όχι μόνο σκι, αλλά και όλα τα απαραίτητα χειμωνιάτικα ρούχα. Το κουτί οροφής Thule Motion XT L θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τέτοια ταξίδια. Η χωρητικότητά του είναι 450 λίτρα και η χωρητικότητα φόρτωσης σας επιτρέπει να μεταφέρετε από 5 έως και 7 ζεύγη σκι έως 180 cm. Εάν προτιμάτε snowboard αντί για σκι, μπορείτε εύκολα να συσκευάσετε 3 έως 5 ζευγάρια σε αυτό το είδος κουτιού. Αν έχετε μικρό παιδί και δεν ξέρετε πού να κρύψετε το καρότσι, το φαρδύ και ευρύχωρο κουτί οροφής θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και επιπλέον εξοικονομεί χώρο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Επιπλέον, τα κουτιά που έχουμε στη συλλογή μας είναι σε διαφορετικά χρώματα, χάρη στα οποία δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά και αισθητικά. Κάθε κουτί οροφής διαθέτει αντικλεπτική προστασία με τη μορφή κλειδαριάς για να μην ανησυχείτε για τα μεταφερόμενα αντικείμενα. Όλα τα προϊόντα που προσφέρει το κατάστημά μας διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας και συμμόρφωσης TUV-GS και είναι σύμφωνα με το πρότυπο ISO11154:2006.

Κουτιά οροφής Thule

Προσφέρουμε σχάρες από τον Σουηδό κατασκευαστή Thule , ο οποίος είναι ένας από τους ηγέτες σε σχάρες οροφής , αξεσουάρ και κουτιά . Στο κατάστημά μας θα βρείτε κουτιά σε μοδάτο χρώμα μαύρο γυαλιστερό και μαύρο και γκρι ματ. Κάθε κουτί οροφής Thule έχει διαφορετική χωρητικότητα, γι' αυτό σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με τις επιμέρους προσφορές, όπου περιγράφονται λεπτομερώς όλες οι απαραίτητες παράμετροι. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το κατάλληλο κουτί οροφής για το όχημά σας. Ορισμένα κουτιά οροφής Thule διαθέτουν επίσης ιμάντες ασφάλισης για πρόσθετη προστασία κατά τη μεταφορά αντικειμένων. Εάν δεν ξέρετε ποιο κουτί οροφής να επιλέξετε ή δεν ξέρετε ποιο είναι κατάλληλο για το όχημά σας - επικοινωνήστε μαζί μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε το μοντέλο και την ημερομηνία παραγωγής του οχήματος και θα σας βοηθήσουμε να ταιριάξετε το σωστό κουτί οροφής. Η αποστολή πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από τη συναλλαγή. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, έχετε 30 ημέρες για να επιστρέψετε το κουτί οροφής που αγοράσατε.

pixel