Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian

Κάτοχοι ποδηλάτων

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 7

Οι θήκες ποδηλάτων είναι μια τέλεια λύση για τη μεταφορά ποδηλάτων για κάθε οδηγό που διαθέτει σχάρα οροφής. Προσφέρουμε βάσεις του τύπου: υδρορροή και δοκός από τους κατασκευαστές Thule , Amos . Χάρη στη μεγάλη γκάμα μας, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε τη βάση του ποδηλάτου στην οροφή του οχήματός σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή μέσω τηλεφώνου. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες βάσεις ποδηλάτων.

Ποδήλατο μεταφοράς για τον κοτσαδόρο

Σχάρες για ποδήλατα οροφής

Στο κατάστημά μας προσφέρουμε σχάρες οροφής ποδηλάτων από χάλυβα ή αλουμίνιο . Οι λαβές αλουμινίου είναι λαβές υδρορροών και δοκών . Οι λαβές από χάλυβα είναι υδρορροές (παραδοσιακές), που σημαίνει ότι η υδρορροή έχει το σχήμα του γράμματος «V» και της δοκού. Στους υποδοχείς δοκών, ο ρόλος της υδρορροής αντικαθίσταται από μια δοκό και έναν ειδικό πλαστικό προσαρμογέα τοποθετημένο κάτω από τον τροχό. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια θήκη ποδηλάτου οροφής αυτοκινήτου από χάλυβα τύπου υδρορροής, να θυμάστε ότι αυτός ο τύπος δεν έχει προσαρμογείς τροχών, επειδή τα ελαστικά δεν χωρούν στην υδρορροή. Όταν αποφασίσετε για ατσάλινες βάσεις ποδηλάτων για την οροφή, μπορείτε να αγοράσετε ειδική προστασία για ποδήλατα κατά της κλοπής, την οποία θα βρείτε επίσης στη συλλογή μας. Οι υποδοχές δοκών αλουμινίου είναι εξοπλισμένες με συρόμενη υδρορροή με πλαστικούς ιμάντες για στερέωση τροχών. Ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των δοκών αλουμινίου είναι ότι, χάρη στο αεροδυναμικό τους σχήμα, παράγουν πολύ λιγότερο θόρυβο κατά την οδήγηση.

Στήριγμα πιρουνιού ποδηλάτου

Στον διαθέσιμο κατάλογο παρουσιάζουμε μια ευρεία γκάμα πιρουνιών ποδηλάτου από τον κατασκευαστή Thule. Πρόκειται για λεπτές, άνετες και αλουμινένιες βάσεις για επαγγελματική τοποθέτηση του ποδηλάτου στο μπροστινό πιρούνι. Η βάση ποδηλάτου για το πιρούνι έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται στα δοκάρια στήριξης . Αντικλεπτική προστασία μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον για τα χερούλια, τα οποία είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Προσφέρουμε έναν φορέα ποδηλάτου Thule ThruRide που είναι κατάλληλος για τοποθέτηση πίσω από το πιρούνι. Ταιριάζει σε πλήμνες γρήγορης αποδέσμευσης 9 mm με αντάπτορα που δεν κλειδώνει. Είναι δυνατή η αγορά ενός κλειστού αντάπτορα, τον οποίο έχουμε στον κατάλογό μας. Ο φορέας πιρουνιού ποδηλάτου " Thule Thruride 565001 " είναι κατάλληλος μόνο για φορείς με υποδοχές T. Περιλαμβάνονται αντάπτορες 20x20mm . Εάν ενδιαφέρεστε για προσαρμογείς μεγαλύτερου μεγέθους, προσφέρουμε αντάπτορες με διαστάσεις 24x30 mm.

Οι υποδοχές πιρουνιού ποδηλάτου έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά 1 ποδηλάτου με χωρητικότητα που καθορίζεται από τον κατασκευαστή. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με τη συγκεκριμένη προσφορά του προϊόντος που αναζητάτε, η οποία περιέχει όλες τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Κάθε προϊόν αποστέλλεται εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μετά την παραλαβή των παραγγελθέντων ανταλλακτικών, έχετε περίοδο επιστροφής 30 ημερών χωρίς να αναφέρετε κανένα λόγο.

pixel