Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian

Μονάδες καλωδίωσης με άγκιστρο

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 1

Η ηλεκτρονική μονάδα του κοτσαδόρου επιτρέπει τη χρήση μιας πλεξούδας κοτσαδόρου αφιερωμένη στο επιλεγμένο μοντέλο αυτοκινήτου.

μονάδα πλεξούδας καλωδίωσης με άγκιστρο

Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου φωτός

Η μονάδα πλεξούδας καλωδίωσης λειτουργεί ως ελεγκτής φωτισμού τρέιλερ. Επιτρέπει την απρόσκοπτη σύνδεση της ηλεκτρικής ζώνης σε τροχόσπιτο εξοπλισμένο με φωτισμό τρέιλερ LED. Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου λειτουργεί με τον ενσωματωμένο υπολογιστή του οχήματος, ενώ παρακάμπτει το δίαυλο CAN-BUS. Το σύστημα CAN-BUS (Controlled Area Network) είναι ένα ενοποιημένο σύστημα πληροφορικής του οχήματος που επιτρέπει τη συνεπή επικοινωνία μεταξύ των συστημάτων ελέγχου και του λογισμικού του οχήματος.

Σε τι χρησιμεύει η ηλεκτρική ζώνη;

Η ζώνη του κοτσαδόρου μαζί με την ηλεκτρονική μονάδα σάς επιτρέπει να ελέγχετε το φωτισμό του τρέιλερ. Η συντριπτική πλειονότητα των νεότερων οχημάτων με φωτισμό LED και των παλαιότερων αυτοκινήτων με εκτεταμένα ηλεκτρονικά απαιτούν την εγκατάσταση μιας μονάδας καλωδίωσης γάντζου. Το κύριο καθήκον της μονάδας είναι να ανακουφίζει τα ηλεκτρικά του οχήματος. Η σύνδεση της πλεξούδας χωρίς τη μονάδα σε αυτοκίνητο που διαθέτει σύστημα Check-Control ή CAN-BUS μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος ή, στην καλύτερη περίπτωση, σε έλλειψη φωτισμού.
pixel