Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian

Δέσμες γάντζων

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 2

Ζώνες για κοτσαδόρους γενικής χρήσης και αφιερωμένες σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων 13 ή 7 ακίδων. Γάντζος καλωδίωσης με γρήγορη αποστολή σε χαμηλή τιμή.

Δέσμες γάντζων

Ηλεκτρικές ζώνες για γάντζους

Για να εγκαταστήσετε τον κοτσαδόρο, χρειάζεστε μια ηλεκτρική ζώνη που θα παρέχει ρεύμα στο ρυμουλκούμενο ρυμουλκούμενο ή τη σχάρα ποδηλάτου με τη δική του σανίδα φωτός. Η προσφορά μας περιλαμβάνει τις ακόλουθες λύσεις:

γενικές ζώνες για κοτσαδόρους - αφιερωμένες σε παλαιότερα αυτοκίνητα, όπου η εγκατάσταση δεν απαιτεί πρόσθετη μονάδα για να λειτουργήσει σωστά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτοκίνητα: χωρίς CAN-BUS, υπολογιστή οχήματος, φωτισμό Multiplex / PWM, φωτισμό LED και σύστημα Check-Control. Οι γενικές ζώνες χωρίζονται σε υποδοχές 7 και 13 PIN με διαφορετικά μήκη καλωδίων που προσαρμόζονται στις ανάγκες της συναρμολόγησης.

γενικές ιμάντες για κοτσαδόρους με ηλεκτρονική μονάδα - είναι αφιερωμένες σε αυτοκίνητα όπου ο πρόσθετος φωτισμός του τρέιλερ προκαλεί σήμα σφάλματος από τον υπολογιστή. Αυτή η μονάδα συνήθως τοποθετείται κάτω από την ταπετσαρία στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Τα συστήματα φωτισμού του αυτοκινήτου ελέγχουν τη μονάδα τρέιλερ, η οποία τροφοδοτείται από 12 V από την μπαταρία του αυτοκινήτου και είναι υπεύθυνη για τον πλήρη φωτισμό του τρέιλερ. Αυτός ο έλεγχος προκαλεί ένα ελάχιστο φορτίο ρεύματος στα συστήματα φωτισμού του αυτοκινήτου, χάρη στο οποίο ο υπολογιστής του αυτοκινήτου δεν βλέπει κανένα σφάλμα. Η πλεξούδα καλωδίωσης που είναι εξοπλισμένη με τη μονάδα είναι απαραίτητη για αυτοκίνητα με εκτεταμένα ηλεκτρονικά. Εάν το αυτοκίνητο διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου φώτων Check-Control ή τα ηλεκτρικά του βασίζονται στο λεωφορείο CAN-BUS, είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίωσης με τη μονάδα. Η τοποθέτηση της πλεξούδας χωρίς τη μονάδα σε ένα αυτοκίνητο που το απαιτεί μπορεί, στην καλύτερη περίπτωση, να οδηγήσει σε έλλειψη φωτισμού στην πλατφόρμα του τρέιλερ/ποδηλάτου και στη χειρότερη - σοβαρή βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος.

αποκλειστικές ζώνες για κοτσαδόρους - είναι αναμφίβολα η πιο βολική λύση, εγκαθίστανται σε εργοστασιακά προετοιμασμένες θέσεις στο πορτμπαγκάζ ενός συγκεκριμένου αυτοκινήτου, χάρη στις οποίες δεν απαιτούν παρεμβολές στο ηλεκτρικό σύστημα. Για να εγκαταστήσετε μια τέτοια πλεξούδα, δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις, γιατί μια τέτοια πλεξούδα έχει ήδη έτοιμους συνδέσμους που ταιριάζουν με την εγκατάσταση του αυτοκινήτου και είναι προσαρμοσμένοι στο μήκος των καλωδίων, γεγονός που διευκολύνει και μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης. Ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου, οι αποκλειστικές ζώνες έχουν συγκεκριμένες λειτουργίες. Οι ζώνες συνεργάζονται με τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου, π.χ. T-ESP. Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να αποφύγετε ζημιές σε καλώδια ή ηλεκτρονικά συστήματα. Η χρήση ηλεκτρικών δεσμίδων εγγυάται τη σωστή και ασφαλή λειτουργία ολόκληρου του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου και του τρέιλερ.

Ζώνες για γάντζους 13 και 7 ακίδων

Η ζώνη 7 ακίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε ρυμουλκούμενα κάτω των 750 kg GVW. Αυτή η δέσμη μεταφέρει μόνο τα βασικά σήματα φωτισμού, όπως: δείκτες κατεύθυνσης, φώτα στάθμευσης, φώτα στάσης και φώτα ομίχλης. Επομένως, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ, μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε αυτόν τον τύπο ρυμουλκούμενων. Τα βαρύτερα τρέιλερ απαιτούν το δικό τους φως οπισθοπορείας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να παρέχεται μόνο από μια ζώνη 13 ακίδων και μόνο αυτή μπορεί να υποστηρίξει, για παράδειγμα, ένα κάμπινγκ εξοπλισμένο με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και μια σειρά από άλλες συσκευές που απαιτούν συνεχή τροφοδοσία ρεύματος.
pixel